onsdag 28 april 2010

Jag lovade skriva idag så...

Nu tänkte jag skriva precis som om jag skulle tala, d.v.s. helt utan en röd tråd, för det är ju så hjärnan fungerar, tankarna bara hoppas från en sak till en annan.

  • Jag är en sann djurvän! (Tror jag kan vara lite störande ibland till och med...) Jag måste bara få kommentera varje hund som passerar. "voooi" "den e så söööt" "tiiittaaa" "en sån vill ja ha" osv. nåjo, I förrgår gjorde jag och A ett impulsäventyr. Vi for till stallet. Jag förvandlades till en liten hästtokig flicka. Hästar är nog fantastiska. Tänk att inte behöva vara rädd för nånting som är så mycket större än en själv!


Min tjocka baby

  • Vi hade grill- och bastukväll i kylan också. Det var somrigt trots allt.


en äkta man använder ansiktsmask



  • Har så stor stress angående inträdesförhör att jag inte ens vill skriva om det.
  • Jag hittade usb sladden till min ipod! (skrev knappast ens om att den var borta men...)
  • Köpte årets första jordgubbar igår! (från Spanien men de dög)
  • Min mobil är ur funktion efter att ha hamnat i toaletten. (Alla mina elektroniska saker hamnar dit efter en tid verkar det som. Jag minns dagen efter min födelsedag då jag råkade fälla min nya fina eltandborste dit. Jag tänker hålla hårt i ipoden!)




torsdag 15 april 2010

Friends.

Vi har köpt alla seasons utom 2, och det är nog det bästa tidsfördrivet en regnig söndag. Måste bara visa några av mina favoritscener. Chandlers skämt är nog det jag skrattar mest åt tror jag, men jag hittade inget bra klipp.

Den här scenen är en klassiker och jag minns inte hur många gånger jag spolade tillbaka för att se Ross glädjeskutt i slutet.



Den hä är bara så rolig



Den här sista vet jag inte riktigt varför jag tycker om, men jag tycker i alla fall att Ross skådespelar superbra här! (reaktionen då hanser Monica är så random)

onsdag 14 april 2010

Se nu! Så fort jag byter kläder på min blogg blir jag hur inspirerad som helst! (har aldrig förr (tror jag) skrivit två gånger på samma dag)

Igår var det ju sim-tisdag och vi simmade 1200 meter. Före simningen var vi med
Jen
ny och Jennifer på photoshoot.







Idag var jag Macke.

Har vikarierat i en lågstadie skola mitt i skogen nånstans. Jag skulle vikariera Macke. Min klass (åk 1-2) hade 13 elever och några var borta, (det var väl vattkoppor eller nåt) så det var en pytteliten grupp med 3 duktiga flickor och 10 omkringrusande pojk-pratkvarnar.

Modda lektionen gick bra. Alla visste att h_tt blev hatt och k_tt blev katt. Matta timmen var en annan femma. "Han sa att ja e äcklig!" "Han tog min penna!" "Kalle, varför kryper du under bordet?" "Nå när han hutta gumi på mej!" ...

I matsalen var det stor debatt om vad som var störst, vintergatan eller universum. Vintergatan vann.

Natur och miljö lektionen var rolig. Mitt i min grundliga förklaring om hur smultronen förökar sig markerar killen längst fram "Vi odlar potatis hemma." Därefter ville förstås alla i klassen berätta om sina odlingserfarenheter. (vilket egentligen inte har med växternas förökning att göra men...) En annan kille berättade om blomman klink. Den är röd. (googlade just klink och nej, det är varken en blomma eller något rött. Kanske det var rödklint han menade)

Barn är nog härliga och trivdes mycket bättre i lågstadiet än i högstadiet.


"klink"