måndag 29 november 2010

Husdjursmässan.























fredag 26 november 2010

Om exakt 5 dagar flyttar vi till stan och jag kan nu redan inte sova om nätterna. Ligger o funderar över gardiner, soffdynor, sängöverkast, ja allt tänkbart jag inte får att matcha i mitt huvud. Jag har småshoppat nästan varje dag.


Ordning & Reda hade den perfekta gästboken! Enkel, simpel, jag tror att det blir svårt att bli trött på den i alla fall. (Ordning &Reda har så mycket fint. Jag skulle kunna köpa allt. Farligt.)



Indiska hade något erbjudande så jag köpte massor. Sådär, nu kan jag inte tappa min borste.



Jag ville ha någon juldekoration i fönstret och jag ville helst att den inte skulle gå på ström. Indiska råkade ha en fin.

Jag köpte också ljus. A blir så stressad när jag kommer hem med en massa saker. Han ser det bara som "mera saker vi måste flytta sen" Nu skall jag inte köpa något mer.

måndag 22 november 2010

Jag glömmer alltid min kamera hemma när vi far till borgå över veckoslutet. Jag och A byggde en snögubbe, den skulle jag vilja visa.

Men här är nu en del av julkorten jag knåpat ihop. 26 stycken har jag. De flesta blev riktigt fina faktiskt.



Andra mindre fina. Här är nu en jultragedi. Julgranen började brinna...

måndag 15 november 2010

Det är fint hur alla vägar töms och alla människor stannar upp ett ögonblick då ett utryckningsfordon skall fram. En vacker kontrast till rusningstiden.

fredag 12 november 2010

Busunge-eftis

Barnen på eftis tänker grunda ett eget eftis där man inte behöver ha reflexväst på sig och där man får göra vad man vill.

"Man får fast sparka sönder fönster och ordet matteläxa betyder godisrast."