måndag 26 maj 2014

Bilder från veckan som gått

Instagram har fått mig att nästan få dåligt samvete om jag inte kommer med nya bilder regelbundet, så häromdagen möblerade jag om, tog några bilder och möblerade om igen så det blev precis som det var innan. Så galen är jag. Men när de gula stolarna flyttade in funderade jag på att låta dem stå under fönstret men tyckte ändå det var viktigare att soffan och fåtöljerna var riktade mot varandra.



I och med det nya skåpet har skrivbordet fått en ny plats. Jag hängde upp några kort på väggen, kanske de kan ge mig lite inspiration när jag ska jobba?


Vi åkte ut till Jennifers lande över en natt och det var verkligen vad jag behövde, en ordentlig dos av skärgården. Vi åt hela tiden, tog promenader, en roddtur, vadade vid stranden och spelade Shanghai om och om igen.


Efter helgen var Eddie så trött så han sov som aldrig förr. Många timmar.


fredag 16 maj 2014

Skåpet som gjorde att allt hittade sin plats

Här är det nu, vårt senaste impulsköp. Jag har inte riktigt fattat att det är vårt. Jag och Axu stod och smekte dess dörrar på Norsens loppis. Ett sådant här skåp skulle nog vara praktiskt för blivande lärare, tänkte vi, och nu plötsligt står det här i vårt vardagsrum.

Vi fick det för (håll er i hatten) 15 euro!?!?! GALET! 15. För 15 euro köper man mat i butiken, ett par billiga ballerinor från H&M, en biobiljett, inte ett skåp?!?! Jag tror det här med auktion ska bli en hobby.

Vi vet inte så mycket om det, bara att det bott i skolans studiehandledares rum.






Jennifer köpte också världens finaste skåp och planscher. Titta!

måndag 12 maj 2014

onsdag 7 maj 2014

Galen auktion

Galet var det på Norsens loppis och auktion. Folk armbågade sig fram och slet gamla skolplanscher ur varandras händer. Folk roffade åt sig av alla vackra ting där fanns och lämnade inte av misstag heller ifrån sig av vad de tagit. Jag gick omkring där och var mest sur och bitter. Till all tur var Jennifer med och hon lyckades samla på sig några gamla affischer. Hon var snäll och lät mig välja en av dem. Så trots allt gick jag hem därifrån ganska nöjd. 5 euro kostade den, ingenting.


Efter loppiset ordnades en auktion där de sålde lite större grejer, instrument och möbler och sådant. På den auktionen gjorde jag mitt livs största och galnaste kap... Jag skriver om det så fort jag har hunnit ta bilder. Ojj vilken cliffhanger!

söndag 4 maj 2014

Helgen

Helgen har varit lugn, lite för lugn med tanke på hur mycket jag egentligen har att göra. Och snart ska vi kila iväg på söndagsbio. Det är inte helt genomtänkt. Men jag var faktiskt på bibban en god stund igår så lite produktiv har jag nog varit. Hoppas ni haft en skön helg!


torsdag 1 maj 2014

Loppisfynd