onsdag 2 maj 2012

En blå-turkos period.

Vi har möblerat om i köket (eller matsalen eller vad man nu ska kalla det. Ett och samma rum är ju hela lägenheten...) Nu har vi plötsligt fått mycket mer utrymme och så är det ju alltid skönt med lite omväxling. Jag vet inte varför jag plötsligt fastnat för turkosa och blå färger. Nu med det "nya" köket har jag fått inreda lite med just dessa färger. 

Jag har inte bloggat på en tid så jag tänkte visa en del färgglada saker som fått följa med hem sedan senast. Vet ni Olkkari i Kronohagen? Dit lönar det sig att gå om man vill inspireras rejält. Skall gå dit igen efter nästa lönedag. Se nu så vackra gamla etiketter! (Jag fotograferade i butiken även om man förmodligen inte fick. Men nu gör jag å andra sidan reklam för dem så det är väl ok.)

  
Den här gången köpte jag bara ett postkort men ack så glad man kan bli av en färg! Blir inte ni också! (hoppas)

 Hullutpäivät var galet och sockerskålen var ett måste. Jag har också sprungit efter den där arabiaserien på loppis eftersom de inte tillverkas mer, men Stockmann hade dem förmodligen i något lager! Hurra för mej!
 

En sådan här goding har jag tänkt köpa från jobbet. Den skulle nog passa fint nu tror jag.
 
Om ni har en blogg får ni gärna länka i kommentarerna! (ni får såklart kommentera med eller utan egen blogg :P) Jag vill så gärna veta vem ni är och vad som inspirerar er! (förlåt att alla foton har olika färgs ram. Jag är nybörjare jag ser ni.)

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar