onsdag 27 juni 2012

Böcker.

Nu har de rea på Akademen! Jag tänkte komma igång med sommarläsningen. Lärarna i skolan har en tendens att fråga vad man läst under sommaren och då är det pinsamt och fy och skam om man inte har något att svara. Hälsningar till alla på Nordica bara! Nej, men ärligt talat har läslusten faktiskt hittat hit och nu väntar jag bara på att tiden också ska göra det. 

Det jag egentligen tänkte tala om var böcker som inredningsobjekt. Så vackert med böcker! Problemet är (igen en gång) vår lägenhet. För liten helt enkelt. Nu börjar våra böcker ta över hela lägenheten! Jag drömmer om en inbyggd bokhylla! (Om ni kan fixa det HOAS skulle det va najs! Sisäänrakennettu kirjahylly! Kiitos!) Vi ska ju ändå flytta om ett år och jag vet inte om jag ska slänga ut någon möbel (eventuellt bara möblera om lite) för att göra plats för en ordentlig hylla eller om jag ska vänta tills vi flyttat. Jag är så dålig på att vänta. Huj.

Sen undrar jag hur man ska organisera dem. Alfabetiskt? Enligt genre? Det där med enligt färgskalan passar nog inte mig. Tycker det ser lite för genomtänkt ut. Hmm.
Inga kommentarer :

Skicka en kommentar