tisdag 18 februari 2014

En vacker liten sak som visar tiden

Ni kanske inte tror mig när jag säger att jag aldrig haft en egen klocka, men det är sant. Om jag verkligen behövt en klocka har jag fått låna av någon i familjen och visst har det fungerat, men jag har aldrig riktig använt någon klocka i min smak. NU har jag äntligen skaffat mig en egen! (Och vill verkligen inte ge intrycket av att jag har pengar i överflöd, för så är det inte. Fråga vem som helst.)

Jag är så kär i den.Märket var helt obekant för mig men jag googlade lite och det verkade vara helt okej kvalitet på klockorna också. Det är urtavlan i sig som fick mina ben att vika sig när vi stod och glodde i ett skyltfönster. Den är så tidlös och vacker. Sen kan man lätt byta rem när som helst. (Daniel Wellington har dessutom egna remmar man får köpa skilt). Det bästa med klockan är att den passar till ALLT. Jag försökte samla ihop några bilder från Pintrest för att stöda påståendet :)De två första bilderna är mina egna men resten är tagna härifrån.

3 kommentarer :

 1. Jätte fin! :) Har själv int använt arbandsur på över 10 år.. !

  Redigerar du annars storleken på bilderna före du lägger in dem? Jag fösöker påbörja en ny blogg men blir så irriterad när dom horisontala bilderna blir så mycky större än dom vertikala..

  SvaraRadera
 2. Hej! Tack! Jo de horisontala bilderna lägger jag bara in som de är och väljer sedan "extra stor", då blir de lika breda som textfältet. De vertikala bilderna redigerar jag så att bredden är 640 bpkt. Om jag sen väljer "ursprungsstorlek på de bilderna blir de lika breda som de horisontala. :) Nu vet jag ju inte vad du har för portal eller vilken mall du använder så bredden kan vara annan för dig.

  Hoppas det går bra o kiva att du ännu tittar in här :)

  SvaraRadera
 3. Okej tusen tack :) Där e länken om du vill titta in: http://wilhelminan.blogspot.fi/

  Joo, såklart din blogg är härlig! Jätte inspirerande och älskar er inredning!

  SvaraRadera