tisdag 2 februari 2010

Ledig dag imorgon.

Sova! Det är vad jag skall göra imorgon, ända tills jag vaknar av mig själv. Min lägenhet ser ut som Jerusalems förstörelse och jag borde ha städat för länge sen. Skall försöka städa lite före fredag då A kommer hem.

På torsdag åker vi till Helsingfors med Jennifer (i alla fall). Vi skall köpa kläderna till penkis. Jag skall vara clown. (en fet)


Idag har det inte hörts ett pip från brigaden. De är på läger och om han inte för tillfället sitter utanför tältet, med bössan laddad, och vaktar (ifall fienden skulle anfalla) så ligger han inne i tältet med 20 andra män (och fryser). Men inte tillräckligt ledig för att få tillstånd att använda telefonen. (dumma brigad) :(

A:s födelsedag är dessutom på kommande. 20 år fyller han! Då borde han väl få nåt speciellt. ("en puss" sade han då jag frågade och försökte få någon ledtråd :P) Tack för hjälpen A!

Jag funderade på om folk inser vad det innebär att fara till armén. Tänker pojkarna på att de påriktigt, genom att gå militären, lovar att riskera sitt liv för att strida för sitt land?

2 kommentarer :

  1. Jag kan ha den på mej nästa gång jag kommer och hälsa på!!! hehhe

    SvaraRadera