söndag 2 maj 2010

Vappenförstamajstädsöndag och vips -> TaDaM intagning 1.

Vappen var skoj! Vi "grillade" och åt gott. Jag är alltid så självsäker när jag skall tända en brasa och i det här fallet grillen. Jag visste att jag kunde få den perfekta glöden på nolltid. Det slutade med att vi stekte champinjonerna och kokade majsen. Men gott var det ändå.


Jenny och girlpower-grillen

På första maj sålde jag och Jenny munkar och vofflor och korv och kaka och mjöd och saft och kaffe på en basar. Jag talade med bbl:s föredetta chefredaktör. Men det förstod jag först i slutet av vårt samtal. Han presenterade sig som "Erkki" och förväntade sig kanske att jag skulle veta att det var han. (Jan-Erik Andelin) (det namnet känner jag ju till, men inte kunde jag koppla det till ett ansikte) Han verkade inte så ivrig när jag sade att jag skulle studera journalistik. Hoppas att han inte ansåg att jag inte har en chans om jag inte ens känner igen den föredetta chefredaktören på den lokala tidningen.

Imorgon börjar rörremonten. Hurra. Jag skall bo hos Jenny. Imorgon är det första intagningen till TaDaM (undrar om T, D och M kommer från teater, dans och musik? Har aldrig tänkt på saken. Det var väl klurigt :P) Morgondagens uppgift är att sjunga Vem kan segla och göra nån form av improvisationsteater. Impro är det bästa jag vet. Vem kan segla å andra sidan... Nåjo, bra skall det väl gå.

5 kommentarer :

 1. nå voi, du sku ha fota då de brann, nu ser de en aning patetiskt ut..fast de va de ju i o för sej..:)

  SvaraRadera
 2. solde -.- de e min enda kommentar.vitsi ja e störande :P

  SvaraRadera
 3. hur gick de på inträdesprovet? :)

  SvaraRadera
 4. Dålit... int kom ja vidare :( alla va helt jätte bra på att sjunga o dansa o allt. Men de va ändå bra att försöka :)

  SvaraRadera
 5. Höh :( men sant att de va bra att försöka, annars vet man int :) hoppas de går bra me inträdesproven. vi måst sen bestämma nån da när de passar för er alla att komma hit till oss!

  SvaraRadera