tisdag 24 september 2013

Bord och stolar.

Inredningsfebern är tillbaka! Jag tror bestämt att det har något med säsongbytet att göra... Har i alla fall på ungefär en vecka fixat en fåtölj, ett nytt matbord och ett soffbord. Det är liksom bara den där mattan kvar... Axu sa här om dagen att han inte tror att jag nånsin kommer att hitta en kelimmatta jag är nöjd med! Jag tog det ganska hårt. Så jag satte mej ner och redde ut vad det är jag vill ha i en matta, så nu vet jag vad jag söker efter i alla fall.

Men fåtöljen ja! Gjorde världens kap! Hittade en 60-talsfåtölj för bara 10 euro på tori.fi! Nu ska den bara få nya kläder! (Int så bara märkte jag sen...) Stolen är så ful nu att jag inte ens vågar visa den, ni skulle tro jag blivit galen, så vi får ta det sen när den är klar istället.

Sedan hittade jag ett gammalt klaffbord på huuto.net. Det ska jag också restaurera lite innan det får fungera som vårt matbord. Ååå det är så fint!

Soffbordet är äkta ikea! Det ska vi hämta på torsdagen. Även det ska få en makeover med hjälp av guldspraysflaskan!

Så här:

Bilden och idén är tagen härifrån

Varför hittade jag allt detta på en gång? Hinner inte riktigt med.

4 kommentarer :

 1. vi e redan på femte mattan, o ja sku igen vila ha en ny. de är nog svår! Soffbordet är fint!

  SvaraRadera
  Svar
  1. haha ojj nej :D hudan matta e du ute efter då?

   Radera
 2. Ja e int helt säker de e väl de som är probleme..tycker om så många olika stilar! i butiken kan en matta se så bra ut men sen kan den här hos oss se helt opassande ut :D o de e ju ett problem me kattorna ockå såklart när dom drar ut trådar osv.. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. mm jåå jag känner igen mej! hoppas vi hittar snart! :)

   Radera