söndag 17 augusti 2014

Sommarens DIY-projekt

Hej på er! Hoppas ni också njutit av sommaren lika mycket som jag. De få uppdateringar jag gjort har jag gjort på Instagram. Mina inredningsprojekt har varit väldigt DIY-präglade på senaste tiden eftersom plånboken inte tillåtit annat. Här kommer de nu:

I äntligen hemma gjorde de en underbar klädhängsgrej av stora träpärlor. Jag bara måste göra en sådan.

 
Byrån i sovrummet fick också en ny uppiffad look med lite färg och nya knoppar. 


Jag blev inspirerad av Emily Hendersons olika projekt och är faktiskt väldigt nöjd med resultatet. Fräscht med lite färg! Jag vet inte varför men jag hatar porslinsknoppar! Förlåt alla som nu har dem, det är inte er eller knopparna det är fel på, utan mig. Men jag funderade mellan att köpa knoppar i trä eller i guld och till sist hittade jag det förmånligaste alternativet i Peroba. De kostade bara en euro styck, galet. Och trä blev det. På bilden ser de nästan ut som guld.


Det sista DIY-projektet jag vill visa er är inte någon storsatsning. Jag såg ett underbart sängöverkast på Pinterest och vips förvandlades vårt vardagsrum till en tygtrycksstudio. Jag skar en potatis till en lämplig bit och började trycka. (Tänk att Axu orkar med mig) Ni har kanske gjort på detta vis i lågstadiet? Det har jag i alla fall. Och färgen kostade ingenting typ, under femman.


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar